Skip to main content
2006 – 2010
Universitet: IT-Universitetet (ITU), København
Studieretning: Cand.IT E-business

Læse Resumé

Læs specialet her

På IT-Universitetet startede jeg på “klippe-klistre-linjen” Digital Design og Kommunikation. Jeg oplevede et stigende ønske om at starte op som selvstændig. Og dette ønske førte til at jeg skiftede studieretning, og her begyndte på Cand.IT E-business, der er særligt målrettet start-ups. Modsat min fastlåste studieretning kunne jeg her vælge “a la carte”, så længe at jeg vægtede ligeligt mellem kategorierne “Teknik, Business, Kommunikation”.

Her kunne jeg ligeledes sammenstrikke alle de nødvendige fag, som på sigt skulle gøre mig i stand til at kunne starte egen forretning, hvor jeg selv vil kunne udføre de mange forskelligartede opgaver inden for E-handel.

Studiet varede 3½ år mod de 2 år nomineret. Dette skyldtes tre faktorer: 1. dels at jeg havde mødt min kæreste i Padborg, hvilket krævede ugentlig pendling frem og tilbage mellem København og Jylland mindst 1 gang om ugen.  2. Sideløbende med studiet arbejdede jeg størstedelen af tiden fuld-tid. 3. For at fordybe mig mere inden for mit speciale, valgte jeg at strække denne til en periode på et år.

Jeg bestod alle mine eksaminer i første forsøg.

2005 – 2006
Universitet: Brock University (Canada)
Studieretning: BA Communication and Mass Media

Læs mere

Som indskrevet på fuldtid i Glasgow, var jeg berettiget til at gøre brug af de samme tilbud som skotterne. Det betød at jeg gøre brug af muligheden for at tage et helt studieår i Canada, betalt af Skotland.

Her læste jeg på Brock University, og boede på selve universitetet. Jeg fik oplevet en ægte “Campus-oplevelse”, hvor undervisningen lå spredt fra kl. 8 til 21 om aftenen. Det var en kæmpe oplevelse, og inspirerede mig (politisk) til ønsket om at vi også bør tænke i kæmpe campus-områder i Danmark.

Dette år fangede i sær de grafiske fag meget. Men jeg oplevede også, at hvert eneste fag der blev undervist havde min fulde interesse.

2003 – 2005
Universitet: Glasgow Caledonian University (Caledonian Business School, Glasgow)
Studieretning: BA Communication and Mass Media

Læs mere

Efter at have læst Engelsk et år på CBS, og hvor jeg egentligt ikke hverken følte at jeg havde forbedret mit engelske eller fået et stort nok input af kommunikationsfag, valgte jeg at flytte til Skotland, hvor jeg ikke var bundet af de samme høje adgangskrav som i Danmark.

Min hypotese, som viste sig at holde stik, var, at jeg ville blive langt bedre til engelsk, samtidig med at jeg ville få alle de interessante kommunikationsfag jeg ønskede mig.

2002 – 2003
Studieretning: BA English and Communication
Universitet: Copenhagen Business School (CBS)

Læs mere

Trods mit ønske om, efter 1. semester at skifte studieretning, havde jeg faktisk en række fag som viste sig at have stor betydning for min fremtidige forståelse inden for kommunikation.

Især fagene Retorik og Semiotik var utroligt vigtige for min forståelse af emnet. Men også øvrige fag som “Tekstproduktion” mv. var interessante og satte sine tydelige spor.

1997 – 2000
Gymnasium: Himmelev Gymnasium, Roskilde
Studieretning: Sprogligt Gymnasium

Læs mere

Primært for at undgå matematik, fysik og kemi, valgte jeg sprogligt gymnasium. I min tid på gymnasiet var jeg blandt andet medlem af elevrådet i alle tre år, hvoraf jeg det ene år var elevrådsformand samt medlem af skolens bestyrelse.

Mit største fokus og glæde var Film og Medieproduktion, hvor vi lavede en kortfilm på ca. 15 minutter.

1996 – 1997
Efterskole: Brøderup Ungdomsskole, Tappernøje
Klassetrin: 10.

Læs mere

Brøderup Ungdomsskole er grundlagt af selveste Nicolaj Severin Grundtvig, og var den første skole der lagde grund til selveste højskoletanken. Opholdet på efterskolen havde en altafgørende betydning på mit liv. Efter et træls folkeskoletid blev alt vendt på hovedet, og med et fingerknips kom jeg til at holde af skolen og den akademiske udfordring. Og efterskolen kan også krediteres for mit optag på gymnasiet.

På skolen havde især Film og Medie min store interesse.

1994 – 1995
Folkeskole: Dåstrup Skole
Klassetrin: 7½. – 9.
1986 – 1994
Folkeskole: Peder Syv Skolen (Viby Sjælland)
Klassetrin: 0. – 7½.