Skip to main content

Konceptudvikling

I déudvikling og konceptudvikling er min spidskompetence. Oftest skal der ikke mere end blot et lille indspark til, før end at jeg kan udvikle et komplet koncept.

Da jeg var lille imponerede jeg mine forældre og pædagogerne med min store fantasi. Op igennem folkeskolen og gymnasiet var det i dansktimerne og samfundsfag, at jeg periodevis kunne få afløb for de mange ideer og fantasifulde tanker, der fløj rundt.

Vælg øvrige kompetenceområder i menuen   

[dropcap]E[/dropcap]fter at have afsluttet min uddannelse og begyndt min opstigning på karrierestigen, lykkedes det mig at omsætte mine mange tanker og ideer til værdifulde og professionelle koncepter. En bekræftelse af mit talent, som har haft stor betydning for lysten til at fortsætte mit kreative arbejde.

Min erfaring inden for Konceptudvikling

G ennem min studietid på IT-Universitetet begyndte jeg at udvikle mine første ideer. De kvalifikationer jeg gradvist opnåede, gav mig en stigende tro på at jeg ville kunne leve af mine ideer.

Faget Konceptudvikling kickstartede mit fokus og min idéstrøm. Flere af de ideer jeg her udviklede er fortsat i min idéskuffe, om end de er afhængig af større kapital for at kunne realiseres. Koncepter, der fortsat den dag i dag ikke endnu er blevet realiseret af andre. Men jeg er fortsat af den overbevisning, at det kun er et spørgsmål om tid før den teknologiske udvikling vil “kræve” at ideerne bliver udviklet.

Efterfølgende blev jeg ansat ved Kontor Syd, som blev en afgørende faktor for mig. Her fik jeg frirum til at udvikle og udtænke en masse forskellige forretningsmæssige koncepter og ideer. Dette var både et boost til min selvtillid og en stor opbakning i min tiltro til mine egne evner. Hos Kontor Syd oplevede jeg gennem de ca. 3½ år en stor opbakning og interesse i mine ideer, hvoraf en stor del blev realiseret.

I dag har jeg valgt at gå “all in” og satse stort på mine ideer, som jeg forsøger at få realiseret. En stor udfordring har været at finde potentielle partnere til konkrete projekter. Men forhåbentligt vil eftertiden vise, at det lykkedes mig at få realiseret mange af mine ideer.

Uddrag af realiserede Konceptideer (erhverv)