Skip to main content

LMS-kendskab

(Learning Management System)

Jeg har selv haft installeret Moodle fra bunden og opsat eget kursus, samt har i forbindelse med et projekt designet en komplet Moodle Template. Desuden har jeg som gæsteunderviser i Kiel opsat kursus + afholdelse af eksamen gennem Moodle.

Som adjunkt har jeg ageret Superbruger på Its Learning, samt har siddet i udviklingsudvalg. Jeg har om nogen været den person, med det største indsigt i platformen. Jeg har arbejdet indgående med feedback til Its Learning, hvilket er det dårligste CMS og LMS jeg nogen sinde har rørt. Jeg vil advare alle mod at bruge platformen, da den er fuldkommen no-go. Selvtak.

Som underviser og som studerende i Canada, anvendte jeg Blackboard. Der er sket meget siden, og nye funktioner er kommet til. Men når man først har lært at cykle… principperne er universelle for alle tre platforme, og kender man det ene til bunds, er det let at overføre denne viden til de øvrige.

Slutteligt har jeg også arbejdet med opsætning af forskellige LMS plug-ins til WordPress, blot for at mætte min nysgerrighed.

OBS: Nedenstående udsagn er udtryk for anvendelse, forståelse og indsigt. Ikke kodning og programmering mv.

Moodle

85%

Snag-it

100%

Its Learning

99%

Blackboard

80%

Mighty Network

80%

Camtasia Studio (screen recording)

100%

Adobe Captivate

70%