Skip to main content

IT-administration

Gennem mine studier, bl.a. på IT-Universitetet er jeg bevidst gået i en lang bue uden om de tunge kodningsfag mv. I denne del af mit liv har jeg fokuseret på at få udviklet og finpudset mine kreative evner. Senere har jeg, gennem arbejds-relaterede udfordringer, fået opbygget en bredere IT-administrationforståelse.

Helt konkret har jeg nu installeret 2 fysiske netværk, som del af mine DYI-projekter. Dette inkludere installation af RJ45-dåser, trækning af CAT6 kabler, installation af kanaler, opsætning af HUBs og krydsfelter, opsætning og konfiguration af routere, portforwarding mv. til servere og div. udstyr osv. Altså, jeg har tilegnet mig disse kompetencer ved simpelthen at kaste mig ud i et hidtil ukendt felt.

Siden er hele mit- og familiens liv bygget op omkring Synology, hvor jeg har klemt alle mulighederne ud af Synology og presset mulighederne til det yderste. I dag er det meste af hjemmet fuldt digitalt og hooket op online.

Jeg glæder mig til mit fremtidig ny-byggeprojekt, hvor min ambition er, at hele hjemmet (inkl. havevandingscomputer og garageport skal være på nettet og linket op til mobile apps.

CheQRoom

90%

Total Commander

60%

Paragon

90%

Lightspeed-Systems

95%

Trækning og komplet installation af fysisk netværk

90%

Routerkonfiguration og netværksopsætning

80%

Firewall konfiguration

70%

Synology NAS Management

100%

WebDav + FTP backup

80%

mySQL Database

60%

phpMyAdmin

60%

FileZilla

100%

UNOEuro/ Simply.com Kontrolpanel

80%

CPanel

80%

GoDaddy DNS

90%

Surftown Kontrolpanel

90%

Windows Netværkopsætning

70%

Apple Netværk

60%

CCleaner

100%

Telzio

100%