Skip to main content

Software og Hardware

P å trods af at jeg ikke voksede op med hverken Amiga 500, SEGA eller Commadore 64, så er jeg altid blevet tiltrukket af IT og software. Som 12 årig fik jeg min første Olivetti PC (4 mb Ram og 64 mb harddisk), til den nette pris af kun 10.000 kr.

Samtidig fik jeg tilvalgsfagets “maskinskrivning” i skolen. Det er måske første gang mine forældre foralvor har presset mig til at træffe en beslutning, og denne er nok én af de vigtigste jeg har foretaget i mit liv.

Vælg IT-kompetenceområder i menuen   

Samme år som Danmark blev offentligt tilsluttet den store verden gennem WWW, investerede mine forældre i en opgradering og internettet blev hurtigt en del af dagligdagen. Mine forældre har altså rigeligt kompenseret for barndommens brist uden Commadore64 eller Amiga.

Selvom jeg altid har været en firstmover, og naturligvis insisterede på at skulle bruge alle avispengene på min mobilregning, da jeg som den eneste i klassen havde egen mobiltelefon, så var det føst i 2003 jeg købte jeg min første computer, som jeg samlede selv fra bunden. Og siden blev det til mange års nørderi, hvor kælderen i København let kunne ligne en terrorrede, med kabler, knapper og printplader.

Min interesse for både Hardware og Software er blot taget til i styrke gennem årene, og i dag har jeg opbygget en bred, selvtilegnet forståelse inden for hele IT-feltet.