Skip to main content

Digital Marketing

Som lille vandt jeg en stribe af tegnekonkurrencer, der skyldtes min kreative ideer. Jeg var en ivrig tegner og kreatør indtil jeg rundede de 12 år, hvorefter jeg stoppede med at forfølge mine kreative evner på den front.

Først da jeg i voksenalderen, i en alder af 25 blev, havnede i en Digital Design-klasse, hvor læreren viste sig at være kunstner af profession, fik jeg atter genoplevet min kreative lyst til at skabe. Interessen for at kreere er siden kun vokset, og jeg har siden nydt konstant at bevæge mig i nye retninger og afprøve nye teknikker.

Vælg øvrige kompetenceområder i menuen   

[dropcap]I[/dropcap] dag bruger jeg mine genvundne glæde ved det grafiske arbejde på daglig basis. Jeg har ingen intentioner om at forfølge området som profession, men ved at udvikle mine evner har jeg oplevet, at jeg er i stand til at skabe omgivelserne som jeg ønsker dem. Det giver en langt større tilfredshed i mit øvrige arbejde, hvor jeg nu slipper for irritation over underleverandører, der ikke kan levere et tilfredsstillende stykke arbejde.

Projekter som har involveret Digital Marketing

2012 – 2014
Ferielejligheder i Berlin (hjemmeside)

2013
Roomz (katalog-hjemmeside)

2011
KontorTing (Webshop)

Min baggrund i Digital Marketing

Jeg bryder mig bedre om betegnelsen “Grafisk Kommunikation”. Jeg oplever tit at mediegrafikere har gennemgået en mere praktisk funderet uddannelse, og jeg har tit oplevet i deres arbejde, at de har manglet den akademiske dimension i deres arbejde.

Selv forbinder jeg ofte “Grafiske Designere” som et lav-løn job, ofte med afgrænsede opgaver som fx “katalog-design”, hvor de ikke får udnyttet og arbejdet inden for den fulde pallette af grafiske muligheder.

Som det gælder i mit øvrige arbejde er jeg altid blevet drevet af, ikke at lade mig begrænse af muligheder. Derfor har jeg altid kun gået i lag med grafiske opgaver, som har været relevant i forhold til andet arbejde der skulle udføres. Eksempelvis i forbindelse med behov for webdesign og udvikling af 3D produktbokse.

Under min bachelor i Canada havde jeg Digital Art i et helt år som hovedfag, og sideløbende havde jeg DTP (trykt, grafisk design). Her lærde jeg at mestre den fulde Create Suite fra Adobe.

Siden har jeg brugt Photoshop hele vejen gennem min kandidatuddannelse, hvor jeg eksempelvis har forsøgt at udvikle mine evner bl.a. inden for flotte præsentationer mv.

Under kandidatuddannelsen havde jeg dog kun Grafisk Design som eneste reelle designfag. Her lærde jeg, at jeg på trods af mine ekspert-evner inden for Photoshop, absolut intet vidste om Grafisk Design.

Dette fag klædte mig på med den nødvendige teoretiske viden, som jeg efterfølgende har taget med mig i al fremtidig arbejde.

Ud fra en faglig betragtning mener jeg, at Grafisk Design burde indgå som obligatorisk fag hele vejen fra folkeskolen. Det er et af de fag, der har haft størst indflydelse på mine øvrige kommunikative kompetencer, og hjalp til bedre at forstå den visuelle verden der omgav mig.

Kombineret med fag som HCI (brugervenlighed) og konceptudvikling har det givet mig en helt fantastisk forståelse inden for den visuelle kommunikation.

Uddrag af projekter, der har involveret Grafisk Design