Roomz Chär er et egenudviklet møbelbrand hos Kontor Syd, og en spire af Roomz-konceptet. Ideen blev udarbejdet i samarbejde med Brian Erichsen, Salgschef for Kontor Syds møbelafdeling. Møbelbrandet skal udvikle sig til at rumme en række flotte kvalitetsmøbler til en pris, som alle kan betale. Møbelbrandet skal således fungere som understregning af Roomz-ideen: “Fedt design og indretning behøves ikke koste en million”.

Sted:
Roomz (Kontor Syd)

Periode:
2013 – 2014

Projekt:
Roomz Chär

Nøgleord:
Konceptudvikling
Logo
Fotografering

Læs mere

Navnet Chär blev skabt, da jeg forsøgte at forme et logo til “chair”. Her forsøgte jeg at lege med prikken over i’et, som jeg ville have til at fungere som hjul på kontorstolen. Således kom jeg hurtigt frem til at bruge ”ä”, da vi netop var i gang med at skyde en fotoserie af Roomz-stole som lå på hovedet. Udover at ”ä-et” skal understrege det frække i designet, appellerer det også til det tyske segment, som også handler hos Kontor Syd.

Jeg fik på eget initiativ udviklet og designet brugermanual, mærkater og 5-års garantimærket. Det er ligeledes mig som har stået for fotografering, lyssætning og alt det grafiske.

Produkt-modellen på de viste stole er “Roomz Chair One”. Modelnavnet fik jeg hurtigt fik ændret til “w1n”, som er et spil mellem win, won og “one”.

Se mere omkring det grafiske Roomz-materiale på min ISSUU-profil