Et af mine første selvinitierede projekter hos Kontor Syd, var at højne kvaliteten af deres CI (Corporate Identity). Organisationen skulle udstråle fornyelse og modernitet. Kontor Syd lever af sine ansatte og sælgere, og derfor fortjente disse også at blive præsenteret på professionel og moderne vis.

Jeg fik udarbejdet en strategi for beklædning og udtryk for hver afdeling, hvor alle medarbejdere skulle sidde i en “Ægget” stol. Billederne blev skudt professionelt, og i og med at vi besad den fulde opløsning af billederne, kunne disse fritskrabes og bruges i forskellige sammenhænge. Billederne blev anvendt på både hjemmeside, i tryk og på visitkort.

I forbindelse med udviklingen af en ny hjemmeside for Kontor Syd, fandt jeg, at personale-søgning var den mest anvendte funktion. Derfor blev dette område det første til at undergå en større optimering. Designet på personale-“kortene” som fremvist på hjemmesiden gik igen på de ansattes e-mail signaturer. Herudover fik jeg udviklet Vcards til hver enkelte medarbejder, som kunne downloades fra hjemmesiden eller via QR-kode på bagsiden af visitkortet.

Sted:
Kontor Syd Gruppen

Periode:
2012

Projekt:
Nye visitkort

Nøgleord:
Grafisk Design
CI
Design Manual

Take aways

Dette var 4 gang at jeg udviklede både logo og koncept fra bunden for Kontor Syd. Denne gang var der dog også eksterne beslutningstagere ind over processen, og disse blev overbevist af min præsentation, der i dybden forklarede om mine tanker bag logoet.

Goods

At se et helt nyt selskab blive stiftet i det navn, som du har udviklet helt alene, er en stor oplevelse. Og samtidig læse en artikel om foretagenet i Børsen, og efterfølgende se biler køre rundt i landskabet med det logo du har skabt, samt print på personaleuniformer mv. er stort.

Bads

Jeg havde evnerne, overskuddet og lysten til at udvikle en komplet hjemmeside, der skulle slutte op om hele dette nye koncept. Den tidligere hjemmeside, der var ejet af det firma der nu var fusioneret med Kontor Syd, havde en kanon placering på Google, og det ægrede mig meget, at der ikke blev fulgt fuldt op på denne kæmpe værdi, der er i en sådan placering.

Omvendt tvivler jeg på at der ville have haft været en arv-tager, der ville tage ejerskab på siden og opdatere denne, når denne var gået i luften.