Klik på billederne nedenfor, for at se dem i fuld størrelse   

  • Webdesign
  • Webudvikling
  • Projektstyring
  • 3D produktbokse
  • Grafik
  • Ikoner
  • Umbraco-opsætning

På myCloud.dk kan downloades en række reference-historier som PDF. Jeg måtte redesigne alt tidligere matierale, så det matchede det nye navn og den nye visuelle identitet for myCloud. Tidligere materiale for Kontor Syd var udviklet ude af huset, og var i øvrigt af grafisk lav kvalitet.

Sted:
– myCloud (Kontor Syd)

Periode:
2011 – 2013

Projekt:
– myCloud hjemmeside

Nøgleord:
– Webudvikling
– Webdesign

Hjemmesiden, som skulle matche tankerne bag logoet og konceptet, skulle gøre det NEMT for brugeren at navigere rundt. Priserne skulle være store og tydelige for at skabe tryghed for brugeren.Siden skulle være ”ikkenørdet” og farverne indbyde også ikke IT-kyndige brugere.Dette resulterede i moderne 3D produktbokse, som skulle gøre det virtuelle produkt mere jordnært. Herudover er der brugt prissliders på alle produkterne, hvor kunderne selv kan sammenstykke deres produkt, og derved med det samme se den endelige pris.Til hjemmesiden fulgte også et redesign af tidligere referencerhistorier, så de nu passede ind i det nye designs retningslinjer.

Take aways

Hjemmesiden og parametrene den byggede på, blev skabt ud fra den tidligere “positioneringsplan”, hvor ledelsen var enig i en anderledes tilgang til markedet: Markedet var fyldt af “nørd til nørd” hosting-hjemmesider, og samtidig var markedet præget af prisdumping. Der var intet hul i markedet for hjemmesider, der skar alt ud i pap, og henvendte sig til et segment, som måske ikke havde IT-administratorer ansat, der kunne forstå det ofte kryptiske sprog.
Det var derfor en spændende opgave at skulle omsætte en ny vision til en hjemmeside. Opgaven blev ligeledes min første i Umbraco, og her fik jeg et dybt indblik i CMSet.

Goods

Det var fedt at få muligheden for at afprøve 3D bokse og 3D rendering, som var en meget spændende opgave, og som med garanti vil kunne føres over til fremtidige opgaver. Arbejdet med backenden og Umbraco havde ligeledes stor betydning for mit fremtidige arbejde hos Kontor Syd og øvrig webudvikling. Sidenhen har jeg oplevet, at dette arbejde i store træk kunne videreføres direkte over til mit arbejde i WordPress, selvom CMSet og den bagvedliggende tankegang er radikalt anderledes.

Bads

Ressurserne var små, og der var ikke rum til at skabe en skalérbar/ responssiv hjemmeside. Yderligere var der, som i øvrige projekter, ingen “ejer” der kunne overtage den daglige drift og opdatering af hjemmesiden, hvilket betød, at siden ikke blev opdateret og opnåede de ønskede placeringer i Google mv.

Leave a Reply