Klik på billederne nedenfor, for at se dem i fuld størrelse   

  • Webdesign
  • Webudvikling
  • DVD-cover
  • DVD-skive dsign
  • Retouchering
  • Lydredigering
  • Filmredigering

Historien bag udviklingen:

Intet af det tilgængelige billedemateriale var særlig godt (det meste var slørret), så det krævede et stort arbejde at retouchere alle de benyttede billeder.

Al materiale brugt i covers mv. blev klippet ud af eksisterende billeder (baggrunde mv.). Også lyd-soundtracket til filmen, som kun eksisterede på gammelt bånd måtte jeg rense for knas mv.

Sted:
– Speciale

Periode:
2007

Projekt:
– Ingando (visuel identitet)

Nøgleord:
– Flash hjemmeside
– DVD-cover
– DVD-design

“Ingando” er et afslutningsprojekt for Martin Buch Larsen på Kommunkationslinjen på RUC (nu ansat ved Bestseller Fonden). Filmen omhandlede forsoningen efter folkemordet i Rwanda.

Se eksempler på arbejdet i billedeserien til venstre.

Min deltagelse i projektet var på frivillig basis, da jeg gerne ville bidrage til det gode formål og være med til at formidle historien om de skrækkelige handlinger.

Læs mere

Projekt rummede både hjemmeside (med online streaming), farveprint på DVD skiver (se billede), DVD-cover og logo, som også blev brugt i filmen.

Billedemateriale mv. brugt er al taget af ud af det beskedne billedemateriale jeg blev stillet til rådighed, som jeg efterfølgende har efterbehandlet.

OBS: Projektet er ikke længere i brug eller tilgængeligt.

Take aways

Jeg havde aldrig før arbejdet med CD/ DVD print-design, ligesom det også var nyt for mig at arbejde med indlæg til covers. Jeg måtte søge størrelse og standarder mv. på nettet. Jeg fik afprøvet hele processen omkring at trykke print direkte på medie-skiver. Herudover var det også første gang at jeg forsøgte (og havde succes med) lydredigering.

Goods

Jeg brugte al viden jeg overhovedet havde tilegnet mig gennem Grafisk Design og tidligere projekter, ligesom jeg trak på al viden jeg havde fra de grafiske programmer som Photoshop og InDesign. Jeg blev utrolig stolt af projektet, som naturligvis også fik en 12’er for flot et fuldført resultat.

Bads

Desværre tog de ansvarlige ikke ejerskab på slutproduktet, og de fik ligeledes heller ikke aflsuttet det materiale de havde lovet. Der var to parter involveret i projektet, hvoraf den ene slet ikke bidrog til indholdet på siden mv.

Selve hjemmesiden blev derfor aldrig komplet færdig.

Leave a Reply