IT-administration

Gennem mine studier, bl.a. på IT-Universitetet er jeg bevidst gået i en lang bue uden om de tunge kodningsfag mv. I denne del af mit liv har jeg fokuseret på at få udviklet og finpudset mine kreative evner. Senere har jeg, gennem arbejds-relaterede udfordringer, fået opbygget en bredere IT-administrationforståelse.

Helt konkret har jeg nu installeret 2 fysiske netværk, som del af mine DYI-projekter. Dette inkludere installation af RJ45-dåser, trækning af CAT6 kabler, installation af kanaler, opsætning af HUBs og krydsfelter, opsætning og konfiguration af routere, portforwarding mv. til servere og div. udstyr osv. Altså, jeg har tilegnet mig disse kompetencer ved simpelthen at kaste mig ud i et hidtil ukendt felt.

Siden er hele mit- og familiens liv bygget op omkring Synology, hvor jeg har klemt alle mulighederne ud af Synology og presset mulighederne til det yderste. I dag er det meste af hjemmet fuldt digitalt og hooket op online.

Jeg glæder mig til mit fremtidig ny-byggeprojekt, hvor min ambition er, at hele hjemmet (inkl. havevandingscomputer og garageport skal være på nettet og linket op til mobile apps.

Trækning og komplet installation af fysisk netværk

100%

Routerkonfiguration og netværksopsætning

85%

Firewall konfiguration

25%

Synology Disk Station management

100%

Synology Security (kameraovervågning)

100%

Synology iSCSI og Raidopsætning

100%

Synology Audio Station + Video Station

100%

Synology Webkonfiguration

80%

Synology Cloud Backup

100%

Synology Glacier Backup

80%

Synology FTP/ SFTP

100%

WebDav + FTP backup

80%

Opsætning af mySQL-server

60%

phpMyAdmin

60%

FileZilla

100%

UNO-Euro Kontrolpanel

80%

CPanel

80%

GoDaddy Kontrolpanel

80%

Surftown Kontrolpanel

90%

Windows Netværkopsætning

70%

Apple Netværk

60%

CCleaner

100%