Kompetence-resumé

Skåret helt ind til knoglen, får du her beskrevet et kort overblik over mine kompetencer, som du alt kan læse mere om i detaljer i undermenuerne.

Software og IT:

Jeg har altid haft en medfødt nysgerrighed, og er jeg først introduceret til et stykke software eller hardware, ønsker jeg at kende til alle dets muligheder og begrænsninger. Det betyder også, at samtlige programmer jeg har haft mellem hænderne i mit liv er blevet endevendt.

Mit mål har altid været, at kunne klare mig selv som fremtidigt selvstændig. Det betyder også, at jeg vil skulle kunne håndtere al fra økonomi, kommunikation, IT mv.

Sprog:

Jeg har taget hele min 3-årige bachelor i Skotland og Canada, og har tidligere boet i Irland. Da jeg boede i min ejerlejlighed i København har jeg altid udelukkende lejet ud til “internationale”. Det betyder at jeg i alle årene har udviklet mit engelske på daglig basis.

Der er ikke gået én dag siden år 2000, hvor engelsk ikke er indgået i min dagligdag. Eksempelvis har jeg altid daglig dialog med fx Indiske udviklere, via Skype mv.

Jeg bor 500 meter fra Tyskland, og mine børn er halvt tyske. Tysk indgår derfor i min dagligdag. Mit talte tysk bliver forbedret dagligt, selvom der er langt endnu, før jeg kan sige at jeg behersker det tyske. Dog forstår jeg fuldt det tyske sprog og udtale, og jeg forstår langt det meste, der bliver sagt på tysk.

Marketing:

Det er primært de strategiske linjer i form af konceptudvikling, der driver mig. Gennem mine over 3 år hos Kontor Syd ledede jeg marketinggruppen, og trods det begrænsede økonomiske råderum kom jeg godt rundt omkring hele marketing-spektret.

Jeg har en del marketing fag gennem studiet, og den teoretiske vinkel holder jeg løbende up to date gennem blogs, videoer og konferencer.

Kommunikation:

Kommunikation har altid været min absolutte drivkraft. Dog er det primært strategisk kommunikation der har min store interesse, samt min passion for at tænke anderledes. Konkret betyder det, at jeg er dygtig i at skabe retningslinjer og rammer for kommunikationen, hvor imod jeg hurtigt går i stå hvis jeg selv skal producere fx tekst til nyhedsbreve på daglig basis.

Jeg er uddannet inden for kommunikation, og har arbejdet inden for lige siden.

Ledelse:

At blive en god leder, er noget man kan lære. Jeg, om nogen, har modbevist myten om at man bliver født til det, man er god til! På det ledelsesmæssige område er jeg stadig i min spæde start, men allerede i dag er jeg klar over både mine kompetencer og mine begrænsninger.

Jeg har en stor empati og person-indsigt ligesom jeg er en god lytter. Som leder-type vil jeg blive karakteriseret som “den bløde leder”. Dermed ikke forstået, at jeg ikke er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger. Men jeg vil basere min ledelse på dialog og kommunikation, og ros vil skulle drive mine medarbejdere.

Økonomisk påskyndelse, målsætninger mv. ønsker jeg dog helst overdraget til økonomi-ansvarlig, da jeg bedst vil fungere stærkest inden for motivation og udvikling.

Økonomi:

Jeg er en visuel-drevet person, og derfor ser jeg muligheder i stedet for begrænsninger. Hvor andre lader deres tanker bremse – allerede inden de er blevet tænkt – grundet manglende økonomi, tænker jeg tankerne til ende.

I nogens øjne betragtes dette som naivitet og mangel på realitetssans. Omvendt vil det ikke lykkes virksomheder eller personer at nå stjernerne, hvis tankerne og ideerne aldrig bliver ført til ende.

Erhvervsmæssigt har jeg kun haft økonomisk ansvar hos Lomax, hvor jeg var praktisk ansvarlig for budgettering og forbrug på AdWords (der dog var blandt Danmarks højeste AdWords budgetter.

I Kontor Syd har jeg indhentet diverse tilbud på webudvikling mv., men er aldrig, kontraktmæssigt, blevet allokeret et budget som jeg var ansvarlig for.

For at udvikle min økonomiske sans og forståelse har jeg startet udvikling og drift af min egen webshop, for, på sigt, også at mestre dette område.

I fremtidigt arbejde (også i ledende rolle) ønsker jeg dog økonomi- og budgettering drivet af partner/ medarbejder, også hvis jeg da besidder en ledende rolle.

Projekstyrring:

Hos Kontor Syd A/S har jeg startet og gennemført en række projekter, og været ledende figur gennem udviklingen af disse projekter fra start til slut. Jeg bruger primært softwaren PODIO til at holde fast i trådene og bevare overblikket. Med hjælp fra moderne teknologi bevarer jeg overblikket og tidsrammerne.

Jeg har ledet adskillige webprojekter fra idé til endelig implementering, inklusiv indhold.

Webudvikling:

Jeg har altid interesseret mig for design, og hos Kontor Syd blev jeg “presset” til at skulle designe min første hjemmeside. Det var fedt at blive skubbet “ud over rampen”, selvom jeg på daværende tidspunkt ikke følte mig nok kompetent til opgaven. Siden da er det blevet til udvikling af adskillige hjemmesider. Og i dag er det en del af mit daglige arbejde.

Jeg begår mig efterhånden på de fleste kodesprog, forstået på den vis, at jeg forstår hvordan opgaver og funktioner skal beskrives + jeg kan læse, forstå og analysere kode. Men jeg er ikke programmør, og bliver det heller aldrig.

Jeg bruger altid Photoshop til at skabe prototyper af både frontend-design og backend. Denne arbejdsmetode sikrer mod fejl, og giver et bedre resultat da alle forstår ende-målet.