Ingen tør at tage ansvar! ... Og så er det jo også kun noget online-noget...

Hvem tager ansvaret?

Det er ikke første gang at jeg har påpeget, at det er almindeligt udbredt, at ingen tør at tage ansvar i virksomhederne.KS - kommunikation og sprog

Fagforbundet Kommunikation og Sprog omtaler sig selv som KS. Og siden jeg blev medlem forrige år, er jeg ofte kommet til at skrive www.ks.dk i adressefeltet, i stedte for den lange streng: www.kommunikationogsprog.dk

Jeg har gjort KS opmærksom på dette flere gange, og da jeg kommer hen til en HELT TOM SIDE forstår jeg ikke, hvorfor ingen har førsøgt at sikre dette domæne.

Da jeg ganske simpelt slog domænet op på “who is” på DK-hostmaster, så jeg, at det er Statens IT som ejer domænet.

De benytter ikke domænet, og i hele den tid har domænet stået tomt. Spørgsmålet kan jo så, provokerende lyde: “Hvor mange gange har KS (Kommunikation og Sprog) rettet henvendelse til Statens IT om evt. leje eller overdragelse af domænet?” Og: “Hvor mange gange, har KS rettet henvendelse til Domæneklægenævnet, og søgt retten til at erhverve domænet, som har stået ubenyttet hen så længe?”

 

 

Leave a Reply